-
- انرژي زا و تقويت كننده حافظه و تمركز
- تقويت سيستم ايمني بدن
- خون ساز
- كاهش بيماري هاي قلبي
- آرام بخش
- كاهش بي خوابي و استرس
- ضد نفخ و يبوست
- كاهش ابتلا به پوكي استخوان
- تقويت كننده معده و اشتها آور
فوايد سوجوق گردويي
سجوق شيره انگور و مغز گردو حاوي آهن و ويتامين B۱۲ است كه با بالا بردن سطح گلبول قرمز در بدن نقش بسيار مؤثري را در خونسازي ايفا مي نمايد، كه يك درمان مؤثر براي رفع كمخوني است.
با خوردن سوجوق گردويي حدود يك سوم از نياز روزانهي بدنتان به آهن را تأمين خواهد شد. شيره انگور داراي آنتياكسيدانهاي متنوع و بسيار قوي مي باشد. اين آنتياكسيدان ها با پيچيدن به دور سلول هاي بدن، از سرطاني شدن آنها توسط راديكال هاي آزاد جلوگيري خواهد كرد.
آنتي اكسيدان ها محرك ترشح بيشتر گلبول سفيد نيز هستند و عامل افزايش سطح گلبول سفيد در بدن به همراه وجود مواد معدني حياتي مانند پتاسيم و آهن، در سوجوق گردويي موجب بالا رفتن ايمني بدن ميشود و بدن را در برابر بيماري ها محافظت مي كند.سوجوق گردويي با شيره انگور به دليل داشتن قند طبيعي و ويتامين هاي حياتي، باعث تقويت سلول هاي مغزي مي شود و مي تواند انرژي فعاليت اين سلولها را به خوبي تأمين نمايد. همچنين مواد غذايي كه طبع گرم دارند براي بهبود عملكرد سلولهاي مغزي بسيار مفيد هستند، به همين دليل همانطور كه در بالا اشاره كرديم شيره انگور نقش مؤثري در تقويت حافظه و جلوگيري از پيري مغز دارد.
چربي اكثر كالري گردو و ۶۵٪ وزن آن را تشكيل مي دهد. اين امر گردو را به غذايي با كالري و چگالي انرژي بالا تبديل مي كند. چگالي انرژي بالا به معناي بالا بودن كالري يك مادهي غذايي نسبت به حجم آن مي باشد. اگرچه گردو سرشار از چربي و كالري است، اما جايگزيني آن با ساير مواد غذايي موجود در رژيم غذايي، باعث چاقي و اضافه وزن نخواهد شد.
گردو از لحاظ دارا بودن چربيهاي چنداشباع نشده از بيشتر مغزها غني تر است. فراوان ترين چربي موجود در گردو اسيد چرب امگا-۶ مي باشد كه اسيد لينولئيك مي نامند. گردو بهواسطهي دارا بودن تركيبات گياهي مفيد موجود در خود، ميتواند نقش مهمي در رژيمهاي غذايي ضدسرطان داشته باشد.
همچنين سوجوق گردويي مناسب افراد وگن يا گياه خوار نيز مي باشد.
سوجوق گردويي محصولي بسيار خوشمزه و مقوي است كه حاصل مخلوط شيره انگور و گردو است كه بسيارمغذي و مفيد مي باشد. اين محصول نام هاي تركي متفاوتي مانند سجوق، سوجوق يا سوجوك را داراست. سوجوق گردويي حاوي پتاسيم ، فسفر، منيزيم ، كلسيم ، ويتامين هاي گروه ب ، ويتامين آ و ويتامين ث است. سوجوك گردويي فوايد بسيار زيادي دارد كه در زير به آنها اشاره شده است:
فوايد مغز گردو
خوردن روزانه مغز گردو فوايد بسياري براي سلامتي انسان دارد. گردو تقويت كننده قلب بوده و عملكرد مغز را بهبود مي بخشد. مواد معدني مانند روي و منگنز و نيز ويتامين A موجود در مغز گردو مي توانند موجب بهبود عملكرد سيستم ايمني بدن شوند. مس موجود در مغز گردو از مواد معدني مفيدي مي باشد كه موجب تقويت سلامت قلب ، استخوان ها و اعصاب نيز مي گردد. گردو داراي فيبر بسيار زيادي بوده و همين موضوع باعث كمك به حركت مواد غذايي در رودهها مي شود. يكي از خواص ويژه گردو، كمك به سم زدايي بدن است.همچنين وجود فيبر در گردو به كبد و كليهها در فرآيند طبيعي سم زدايي كمك بسزايي ميكند.