طرز تهيه پخت كنافه تركي

طراحي و توسعه سايت و بهينه سازي و سئو

طرز تهيه پخت كنافه تركي

۱۰ بازديد

طرز تهيه پخت كنافه تركي

مواد لازم براي آماده سازي شربت كنافه

  • آب :۱ پيمانه
  • شكر :۱ پيمانه
  • زعفران دم كرده :۲ قاشق غذاخوري
  • گلاب:يك قاشق سوپ خوري (به دلخواه)

طرز تهيه شربت كنافه

براي درست كردن شربت كونفه ابتدا آب و شكر را داخل يك قابلمه ريخته و روي حرارت متوسط قرار دهيد. سپس تا زماني كه شكر داخل آب حل بشه، هم بزنيد. بعد از آن، زعفران دم كرده را اضافه كرده و صبر كنيد تا شربت بجوشد. اجازه دهيد تا به مدت ۲ دقيقه جوشيده و قوام بيايد. سپس شربت رو كنار بگذاريد تا سرد شود.

مواد لازم براي تهيه كنوفه پنيري

  • رشته كونفه (كادايف) :۳۵۰ گرم
  • كره آب شده:۲۰۰ گرم
  • پنير موزارلا (پنير پيتزا) يا پنير لبنە:۲۵۰ گرم
  • پسته خورد شده:۵۰ گرم
  • گردو خرد شده:۵۰ گرم

طرز تهيه كنافه پنيري تركي بدون فر

مرحله اول

ابتدا كف و ديواره ماهيتابه كوچك با قالب كنافه را با كره چرب كرده و قالب را در يخچال بگذاريد.

مرحله دوم، خرد كردن رشته كادايف

رشته كادايف نرم را با دست كمي خرد كرده و  سپس كره و در صورت دلخواه كمي آب زعفران را با رشته خوب مخلوط كنيد تا همه رشته به كره آغشته شود.

مرحله سوم

نصف مقدار رشته كادايف رو كف ماهيتابه يا قالب كنافه بريزيد و سپس با دست يا كف ليوان يا گوشتكوب فشرده كنيد تا منسجم شوند.

مرحله چهارم

روي رشته كادايف پنير موزارلا و پسته خورد شده و در صورت تمايل گردوي خرد شده بريزيد. نكته مهمي كه بايد بهش دقت كنيد اين است كه مراقب باشيد تا پنير و پسته در وسط رشته ريخته شود به طوري كه با ديواره ماهيتابه يا قالب برخورد نداشته باشد.

مرحله پنجم

در اين مرحله باقي رشته كادايف را روي مواد ريخته و با دست يا كف ليوان يا گوشتكوب منسجم و پرس كنيد.

بهتره كه روي مواد كاغذ روغني گذاشته و روي آن يك ظرف بگذاريد به طوري كه سنگين شده تا مواد پرس شوند. حدود نيم ساعت كافيست.

 

نكته: اگه از كادايف خشك استفاده مي‌ كنيد يكي از گزينه‌ هاي زير رو انتخاب كرده و انجام بديد:

  1. اسپري كردن آب روي رشته‌ هاي كادايف خشك و نيم ساعت صبر كردن
  2. گذاشتن رشته‌ هاي كادايف خشك لاي دستمال نمدار

براي خريد آنلاين و سريع كنافه تركي داغ كليك كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.