طرز تهيه خمير باقلوا
باقلوا يك شيريني پر مغز و شيرين داراي بافت هاي بسيار بي نظير و خوشمزه و يكي از دسرها و شيريني هاي خاص خاورميانه و كشورهاي مديترانه اي مي باشد. اين شيريني پر طرفدار در كشور هايي نظير تركيه، آذربايجان، اردن، لبنان، يونان و ايران به شيوه هاي متفاوتي تهيه مي شود.اما اين شيريني، بيشتر به عنوان شيريني تركيه اي شناخته مي شود.
از مشهور ترين باقلوا هاي تركي مي توان به باقلواي استانبولي، كيك باقلواي تركي و باقلواي بورما اشاره نمود. از قديم در تركيه رسم بر اين بوده كه اين شيريني را در خانه براي جشن عيد سعيد فطر درست كنند. در ايران نيز باقلوا يك شيريني پر طرفدار به حساب آمده و انواع تبريزي، يزدي و قزويني آن از همه مشهور تر مي باشد. در واقع، باقلوا از آن دست شيريني هاي لذيذي مي باشد كه ذايقه ايراني آن را مي پسندد و كمتر كسي پيدا مي شود كه طعم لذت بخش آن را دوست نداشته باشد.
باقلواي خوشمزه مغزدار
شما با پخت اين شيريني دلپذير در منزل مي توانيد حرفه اي بودن خود در هنر آشپزي را تكميل كنيد. اما پيش از هر چيز بايد بدانيد براي آن كه اين شيريني لذيذ را در منزل تهيه نماييد، بايد بتوانيد خمير مخصوص آن را به صورت لايه هاي نازك و با كيفيت درست كنيد. در ابتدا ممكن است درست كردن خمير باقلوا كار مشكلي به نظر بيايد اما در حقيقت به آن سختي كه فكر مي كنيد نيست و فقط با صرف كمي وقت مي توانيد اين خمير را در خانه تهيه كنيد. در اين مطلب طرز تهيه خمير باقلوا را به روش اصلي و متداول آن، به شما آموزش خواهيم داد تا اگر قصد پختن اين شيريني را در منزل داريد، بتوانيد به بهترين شكل آن را تهيه نماييد.
براي خواندن ادامه مطلب طرز تهيه خمير باقلوا كليك كنيد.