طرز تهيه خمير باقلوا

طراحي و توسعه سايت و بهينه سازي و سئو

طرز تهيه خمير باقلوا

۹ بازديد

طرز تهيه خمير باقلوا

باقلوا يك شيريني پر مغز و شيرين داراي بافت هاي بسيار بي نظير و خوشمزه و يكي از دسرها و شيريني هاي خاص خاورميانه و كشورهاي مديترانه اي مي باشداين شيريني پر طرفدار در كشور هايي نظير تركيه، آذربايجان، اردن، لبنان، يونان و ايران به شيوه هاي متفاوتي تهيه مي شود.اما اين شيريني، بيشتر به عنوان شيريني تركيه اي شناخته مي شود.

از مشهور ترين باقلوا هاي تركي مي توان به باقلواي استانبولي، كيك باقلواي تركي و باقلواي بورما اشاره نمود. از قديم در تركيه رسم بر اين بوده كه اين شيريني را در خانه براي جشن عيد سعيد فطر درست كننددر ايران نيز باقلوا يك شيريني پر طرفدار به حساب آمده و انواع تبريزي، يزدي و قزويني آن از همه مشهور تر مي باشددر واقع، باقلوا از آن دست شيريني هاي لذيذي مي باشد كه ذايقه ايراني آن را مي پسندد و كمتر كسي پيدا مي شود كه طعم لذت بخش آن را دوست نداشته باشد.

باقلواي خوشمزه مغزدار

شما با پخت اين شيريني دلپذير در منزل مي توانيد حرفه اي بودن خود در هنر آشپزي را تكميل كنيداما پيش از هر چيز بايد بدانيد براي آن كه اين شيريني لذيذ را در منزل تهيه نماييد، بايد بتوانيد خمير مخصوص آن را به صورت لايه هاي نازك و با كيفيت درست كنيددر ابتدا ممكن است درست كردن خمير باقلوا كار مشكلي به نظر بيايد اما در حقيقت به آن سختي كه فكر مي كنيد نيست و فقط با صرف كمي وقت مي توانيد اين خمير را در خانه تهيه كنيددر اين مطلب طرز تهيه خمير باقلوا را به روش اصلي و متداول آن، به شما آموزش خواهيم داد تا اگر قصد پختن اين شيريني را در منزل داريد، بتوانيد به بهترين شكل آن را تهيه نماييد.

مواد مورد نياز براي تهيه خمير

آرد ۴ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
شير ولرم ۲/۱ فنجان
ماست ۲/۱ فنجان
بكينگ پودر ۱ قاشق غذا خوري
روغن ذرت ۲/۱ فنجان
نشاسته ذرت ۵۰۰ گرم

طرز تهيه خمير باقلوا

ابتدا آرد را در كاسه اي ريخته و بعد تخم مرغ، ماست، شير، پكينگ پودر و روغن ذرت را به آن اضافه نماييدمواد را با هم مخلوط كرده و خوب تركيب كنيدسپس به قدر كافي آن را ورز بدهيد تا خميري سفت و منسجم به دست آيدخمير آماده شده را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه در دماي آشپزخانه قرار دهيد تا استراحت كند

بهتر است براي جلوگيري از خشك شدن خمير، آن را درون كيسه فريزر قرار بدهيدپس از آن خمير را به سه قسمت مساوي تقسيم كنيد و از هر كدام از قسمت ها، ۱۶ توپ كوچك درست نماييدنشاسته ذرت را روي آن ها بپاشيدروي سطحي كه قرار است خمير را پهن كنيد، كمي نشاسته ذرت بپاشيد و خمير را روي آن قرار بدهيد. سپس به وسيله وردنه خيلي باريك، خمير را پهن كرده و در حين پهن كردن خمير، روي آن نشاسته ذرت بپاشيدبقيه خميرها را نيز به همين صورت، نازك و پهن باز كنيد.

خمير-باقلوا

نكاتي درباره خمير باقلوا

  • در برخي دستورات تهيه خمير باقلوا، به جاي استفاده از شير، فقط از ماست استفاده مي شودبه كار بردن شير هم در رنگ باقلوا و هم در شيرين تر شدن آن نقش بسزايي داردبرخي نيز فقط از شير استفاده مي كنندولي خميري كه در آن ماست به كار رفته باشد، ترد تر مي شود.
  • هنگام قرار دادن لايه هاي خمير باقلوا روي هم مي توانيد روي سطح آن را با كره ذوب شده پوشش دهيد.
  • دقت كنيد كه خمير آماده شده نبايد چسبنده باشداگر خمير به دست چسبيد، به آن آرد بيشتري اضافه كنيد.
  • قبل از مخلوط كردن مواد با آرد، آن را ۲ تا ۳ بار الك ريز كنيد تا به اندازه كافي سبك شود.
  • اين خمير بايد تا حد ممكن نازك شود، به قدري كه آن طرف خمير كمي پيدا باشد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.