جوشكاري پروفيل
يكي از برترين روش ها جهت اتصال دو قطعه در صنعت جوشكاري مي باشد. در واقع جوشكاري پروفيل به مراحلي مي گويند. كه ۲ قطعه فلزي و غير فلزي توسط گرم كردن محل اتصال يا از متد هاي مدرن نظير ليزر به يگديگر متصل مي نمايند. بسيار از مقاطع فولادي نظير ميلگرد، تيرآهن، پروفيل هاي سبك و سنگين، ورق هاي فولادي و… به منظور اتصال به قطعه ديگر از انواع روش هاي جوشكاري بهره مي گيرند.
اگر كمي به اطراف خود بنگريد، از ساختمان ها، وسايل نقليه، ابزار آلات صنعتي، خطوط انتقال انرژي، توليد انواع مقاطع فولادي و كاربرد آن ها در صنعت و ساختمان سازي و يا انواع سازه هاي بشري با انجام مراحل متعدد جوشكاري ساخته مي شوند. بدون شك صنعت جوشكاري يكي از ثاتير گذارترين صنايع در پيشرفت ۱۰۰ سال اخير است. و با كاربرد بسيار از اين صنعت و پيشرفت روز افزون آن كه تبديل به يك علم قابل اطمينان در حال حاضر شده است.
تاريخچه جوش
در ابتداي قرن 18 ميلادي دانشنمدان رومي با استفاده از قطب مثبت و منفي يك باتري بزرگ و متصل نمودن آن به ۲ قطعه كربن و در اتصال هر ۲ كربن به يكديگر و جدا سازي آن ها با فاصله خيلي كم موجب پيدايش جوشكاري فلزات به روش قوس الكتريكي شد. بعد از آن يك دانشمند سوئدي با نام ” اسكار جلـبرگ ” الكتـرود فلزي پوشـش دار را اختراع كرد. اين الكترود قادر است در حين جوشكاري با توليد گاز و ايجاد سرباره، از مواد مذاب در مقابل اثرات نا مطلوب و تماس با هوا محافظت نمايد.
جهت مطالعه ادامه مطلب كليك كنيد