انواع مختلف كنافه در جهان

طراحي و توسعه سايت و بهينه سازي و سئو

انواع مختلف كنافه در جهان

۹ بازديد

 

انواع مختلف كنافه در جهان

  •  كنافه و كادايف:در تركيه، به اين شيريني كنافه گفته و رشته هاي مويي را تل كادايف مي نامند.
  •  كنوفه نابلسيه: ريشه در شهر نابلس فلسطين دارد.
  •  رشته ختايي:اين نوع آذربايجاني، در شهر تبريز ايران تهيه مي‌شود.

 در نهايت جالب است بدانيد بزرگترين بشقاب كنافه دنيا در سال ۲۰۱۷ در انتاكيه تركيه پخته شد. اين سيني كونفه ۷۸ متر طول و ۱۵۵۰ كيلوگرم وزن داشت. ركورد قبلي در نابلس در سال ۲۰۰۹، با يك سيني ۷۵ متري و وزن ۱،۳۵۰ كيلوگرمي ثبت شده بود. اما هيچكدام از تلاش‌ها رسماً به عنوان شكستن ركورد ثبت نشده‌ اند. طبق وب سايت ركوردهاي جهاني گينس، در حال حاضر هيچ ركورد داري براي اين عنوان وجود ندارد!!!

كنافه چيست؟

 

كنافه، يك دسر سنتي خاورميانه‌ اي بوده كه از خمير رشته مانند نازك، يا خمير سموليناي بسيار نازك خيسانده شده. در شربت شيرين، با پايه شكر و لايه‌ هايي از پنير، يا ساير مواد اوليه مانند خامه لخته يا آجيل، بسته به منطقه، تهيه مي كنند. كنوفه در جهان عرب، به ويژه در شام و مصر و مخصوصا در بين فلسطيني‌ ها بسيار محبوب مي باشد

 

 

 

مواد لازم براي آماده سازي شربت كنافه

  •  آب :۱ پيمانه
  •  شكر :۱ پيمانه
  •  زعفران دم كرده :۲ قاشق غذاخوري
  •  گلاب:يك قاشق سوپ خوري (به دلخواه)

طرز تهيه شربت كانافه

براي درست كردن شربت كنافه ابتدا آب و شكر را داخل يك قابلمه ريخته و روي حرارت متوسط قرار دهيد. سپس تا زماني كه شكر داخل آب حل بشه، هم بزنيد. بعد از آن، زعفران دم كرده را اضافه كرده و صبر كنيد تا شربت بجوشد. اجازه دهيد تا به مدت ۲ دقيقه جوشيده و قوام بيايد. سپس شربت رو كنار بگذاريد تا سرد شود.

 

مواد لازم براي تهيه كنوفه پنيري

 

  •  رشته كانافه (كادايف) :۳۵۰ گرم
  •  كره آب شده:۲۰۰ گرم
  •  پنير موزارلا (پنير پيتزا) يا پنير لبنە:۲۵۰ گرم
  •  پسته خورد شده:۵۰ گرم
  •  گردو خرد شده:۵۰ گرم

طرز تهيه كنافه پنيري تركي بدون فر

 

مواد لازم براي تهيه كنوفه پنيري

 

  •  رشته كانافه (كادايف) :۳۵۰ گرم
  •  كره آب شده:۲۰۰ گرم
  •  پنير موزارلا (پنير پيتزا) يا پنير لبنە:۲۵۰ گرم
  •  پسته خورد شده:۵۰ گرم
  •  گردو خرد شده:۵۰ گرم

طرز تهيه كنافه پنيري تركي بدون فر

مرحله اول

ابتدا كف و ديواره ماهيتابه كوچك با قالب كنافه را با كره چرب كرده و قالب را در يخچال بگذاريد.

مرحله دوم، خرد كردن رشته كادايف

رشته كادايف نرم را با دست كمي خرد كرده و  سپس كره و در صورت دلخواه كمي آب زعفران را با رشته خوب مخلوط كنيد تا همه رشته به كره آغشته شود.

مرحله سوم

نصف مقدار رشته كادايف رو كف ماهيتابه يا قالب كنافه بريزيد و سپس با دست يا كف ليوان يا گوشتكوب فشرده كنيد تا منسجم شوند.

براي خواندن ادامه مراحل پخت كنافه كليك كنيد

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.