حفاظ شاخ گوزني

طراحي و توسعه سايت و بهينه سازي و سئو

حفاظ شاخ گوزني

۱۴ بازديد

حفاظ شاخ گوزني چيست؟

در واقع حفاظ شاخ گوزني را مي توان يك تركيب از قطعات فلزي ميلگرد برنده و تيز تعريف نمود كه با جوشكاري فلزات به هم متصل شده اند. اين نوع طراحي حفاظ براي رسيدن به بيشترين ايمني و استحكام است كه با طرح هاي ويژه جلوه هاي خاصي را همراه با ايمني بالا دارد .

حفاظ شاخ گوزني و انواع آن ايمن ترين نوع حفاظ روي ديوار است. شما براي محل زندگي يا كار خود به دنبال حفاظي هستيد كه احتمالا به اندازه ساختمان شما عمر خواهد كرد. حفاظي كه با امنيت جان و مال شما و خانواده تان سروكار دارد.

حفاظ شاخ گوزني جزو حفاظ ‌هاي نسل جديد به شمار مي‌رود و دقيقاً به اين شكل، قدمت چنداني ندارد. طراحي اين حفاظ به گونه اي مي باشد كه الهام گرفته از شاخ گوزن مي باشد و بيشتر براي منازل و ساختمان‌هايي كه داراي فضاهاي باز مانند حياط ، بالكن يا حياط خلوت ويلايي مي‌باشند به كار مي‌رود.

سفارش-حفاظ-شاخ-گوزني-1-1

سفارش-حفاظ-شاخ-گوزني-1-1

مزاياي استفاده از حفاظ شاخ گوزني

  1. استحكام بسيار بالايي در برابر شرايط آب و هوايي را دارا مي باشد.
  2. هزينه نگهداري و بازسازي بسيار كمي را نسبت به ساير حفاظ ها را دارد.
  3. عبور از بالاي حفاظ شاخ گوزني غير ممكن مي باشد.
  4. تراكم نيزه هاي موجود در حفاظ هاي شاخ گوزني قابل تغيير مي باشد.
  5. قيمت اين حفاظ ها در هر يك متر محاسبه ميشود .به خاطر زياد بودن شاخكهاي در هم تنيده شده و نوك تيز داشتن عبور از حفاظ هاي شاخ گوزني را غير ممكن مي كند.
  6. خمكاري هاي روبه بيرون و در جهت هاي مختلف حفاظ شاخ گوزن مانع ايستادن در كنار آن ها مي شود.
  7. تراكم بالاي نيزه هاي موجود علي رغم استحكام، نشان دهنده امنيت بالاي حفاظ شاخگوزني مي باشد.

حفاظ نرده شاخ گوزني ساختمان

ارتفاع اين نوع از حفاظ ۵۰ تا ۱۵۰ سانتي متر است.
براي جوشكاري و نصب حفاظ نرده شاخ گوزني ، شاخك هاي حفاظ به روش جوشكاري دوطرفه و الكترود مخصوص اين نوع حفاظ استفاده مي شود.
مقطع برش پيكان هاي حفاظ ۲ الي ۴ سانتي متر است .لازم است براي ساخت از ميلگرد ۱۰ استفاده شود.
حفاظ نرده شاخ گوزني به گونه اي مي باشد كه حتي اگر سارقان حرفه اي باشند ولي با استناد به نوك تيز و برنده بودن ميلگرد استفاده شده در ساخت اين حفاظ، امكان رد شدن از حفاظ به هيچ وجه امكان پذير نمي باشد .
يكي از محاسن شركت آهن فراز در ساخت اين نوع حفاظ از فولاد با كربن بالا و ميلگردهاي ۱۰ استفاده ميشود و قابليت نصب در هر نوع ديواري را دارا مي باشد.

نحوه ساخت حفاظ شاخ گوزني

نحوه ساخت حفاظ شاخ گوزني از مواردي است كه شما بعنوان مشتري قبل از خريد بايد يك سري اطلاعات كلي درباره آن داشته باشيد تا بتوانيد هنگام سفارش با توجه به اين اطلاعات، بهترين و با كيفيت ترين نرده را براي محافظت از ديوار هاي خود انتخاب و خريداري نماييد.

حفاظ شاخ گوزني از اتصال تعدادي ميلگرد يا پروفيل آهني بريده شده با نوك تيز به يكديگر و در نهايت به سازه اصلي ميباشد. اين ميلگرد ها با اندازه استاندارد و دقيق بريده شده و با استفاده از جوش co2 كه البته برخي توليد كننده ها به دليل اينكه هزينه كار برايشان كمتر شود از جوش الكترود استفاده ميكنند، به ميلگرد بزرگتر كه سازه اصلي حفاظ را تشكيل ميدهد متصل خواهند شد.

پس از اتمام مراحل اتصال و جوشكاري، حفاظ به قسمت شست و شو ميرود تا گرد و خاك آهن از روي بدنه آن بصورت كامل پاك شود تا هنگام رنگ كاري مشكلي از نظر ظاهري پيش نيايد. در انتها حفاظ به بخش رنگ كاري رفته و رنگ دلخواه مشتري كه هم ميتواند رنگ روغني باشد و هم رنگ كوره اي الكترواستاتيك به نرده اضافه ميشود.

حفـاظ نرده شاخ گوزني  ساختماني

اين نوع حفاظ ها دزد گيري مناسب ميباشد و هم اكنون براي امنيت تمام مراكز تفريحي، مراكز اداري و تجاري از حفاظ هاي مانند فنس هاي برقي، قفل الكترونيك، دوربين مداربسته (حفاظ نا محسوس و قابل رويت) انواع حفاظ ساختمان كه داراي نوك هاي تيز و برنده مي باشند. مانند حفـاظ ليليومي، حفـاظ سر نيزه اي،حفـاظ بوته اي، حفـاظ شاخ گوزني و … استفاده ميشود.

سفارش-حفاظ-شاخ-گوزني-1-1

سفارش-حفاظ-شاخ-گوزني-1-1

امنيت و ايمني محافظ شاخ گوزني 

امنيت و ايمني بسيار بالايي كه با استفاده از اين روش ايجاد خواهد شد در مقايسه با هزينه اي كه از شما درخواست مي گردد بسيار ارزشمند بوده و براي افزايش امنيت از اين روش با اطمينان كامل استفاده نماييد. بعد از جوشكاري اينكه نرده ي ديوار آماده شده است بايد رنگ آميزي شود. معمولا اندازه نرده هايي كه به عنوان حفاظ ساخته و توليد مي شود پروسه هاي زياد و طولاني را طي مي كنند به دليل اينكه هزينه هاي پيشنهادي براي آنها بيشتر باشد.

جوش حفاظ شاخ گـوزني

جوش اين حفاظ نيز به دو روش انجام ميشود: 1) جوشكاري الكترود  2) جوش تحت گاز co2

جوشكاري الكترود

روش قديمي جوشكاري كه با اتصال شكننده و ضعيف پس از مدتي در اثر ضربه يا پوسيدگي ميشكند. در اين روش با اتصال الكترود به محل جوشكاري، پيوند ايجاد ميشود و بر روي آن زائده اي تشكيل ميشود كه اصطلاحا گل جوش ناميده ميشود. اين گل جوش بايد توسط جوشكار يا با فرز كاري برطرف شود ولي اين كار هيچگاه در ساخت حفاظ شاخ گوزني به دليل تعداد بالاي نقاط جوش (بيش از 230 اتصال در هر متر) عملا غيرممكن است! به همين دليل اين زائده خود يكي از معياب بزرگ جوشكاري الكترود است كه در طول زمان باعث پوسيدگي و سست شدن نقطه اتصال ميشود.

از طرفي پس از رنگ كاري، در اثر ضربه در حين بارگيري و تخليه يا نصب حفاظ، اين گل جوش كنده ميشود و باعث از بين رفتن رنگ در آن نقطه ميشود كه به زيبايي كار نيز صدمه ميزند و پس از مدتي نيز باعث خوردگي فلز و زنگ زده شدن آن ميشود. همچنين اگر جوشكار از مهارت كافي برخوردار نباشد و نيروي مناسبي را در هنگام اتصال الكتروداستفاده نكند باعث ايجاد اتصال ضعيف ميشود كه به راحتي شكسته ميشود.

جوشكاري تحت گاز CO2

يكي از بزرگترين معايب جوشكاري الكترود اين است كه در هنگام ايجاد اتصال جوشكاري، هوا با جوش تركيب ميشود و با نفوذ هوا به داخل محل جوش، باعث ايجاد خلا ميشود(اصطلاحا كرم خوردگي جوش ناميده ميشود.)كه باعث ايجاد جوش ناقص و شكننده ميشود.

در جوشكاري co2  اين نقيصه برطرف شده و در هر بار اتصال براي جوشكاري، گاز co2  مانع نفوذ  هوا به نقطه جوش ميشود و درنتيجه اتصال كامل و جوش محكمتري نسبت به الكترود خواهيم داشت. اين اتصال آنقدر قوي است كه حتي ميتوان از جوش co2 براي اتصال آلياژ چدن به فلز هم استفاده كرد. در حاليكه با جوش الكترود اين كار امكان پذير نمي باشد.

 

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.