طرز تهيه باقلوا رشته اي

طراحي و توسعه سايت و بهينه سازي و سئو

طرز تهيه باقلوا رشته اي

۱۷ بازديد

تهيه باقلوا رشته اي  بسيار آسان و راحت مي باشد و در كمترين زمان مي توانيد آماده كنيد و نوش جان نماييد. در كل اگر بخواهيم شيريني باقلوا را توصيف كنيم؛ نوعي شيريني منسوب به ايران، تركيه، يونان، قبرس، قفقاز، برخي كشور‌هاي عربي و مناطقي از روسيه مي باشد. امروز مي خواهيم طرز تهيه باقلوا رشته اي را براي شما عزيزان آموزش بديم تا به راحتي در خانه بتوانيد اين شيريني خوشمزه را تهيه نماييد.

مواد لازم براي تهيه باقلوا رشته اي

رشته شعريه ۱ بسته
شير عسلي  ۱/۲ قوطي
كره ۵۰ گرم
پودر هل  ۱/۴ قاشق چايخوري
مغز پسته، گردو يا بادام خرد شده (به دلخواه) ۲۰۰ گرم
گلاب ۱ قاشق غذاخوري
زعفران به مقدار لازم

مواد لازم براي تهيه شربت

شكر  ۵۰۰ گرم
آب  ۱۵۰ ميلي ليتر
جوهر ليمو ۱/۴ قاشق چايخوري
گلاب  ۱ قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده ۱ قاشق غذاخوري

 خريد آنلاين باقلوا

طرز تهيه باقلوا رشته اي

طرز تهيه باقلواي رشته اي

ابتدا همه مواد شربت ( آب و شكر و جوهر ليمو)  را در قابلمه‌اي ريخته و روي حرارت متوسط قرار بدهيد تا به جوش آيد. و سپس حرارت را كم كنيد تا شربت روي حرارت ملايم بجوشد و كم كم غليظ شود. در اين ميان تا آماده شدن شربت به تهيه ي باقلوا ميپردازيم قبل از باز كردن بسته‌ي رشته شعريه، با دست كمي فشار دهيد تا رشته‌ها تقريبا خرد شوند.

كره را در تابه روي حرارت ملايم ذوب كرده، سپس رشته‌ها را به آن اضافه كنيد. رشته‌ها را در كره تفت دهيد تا رنگ آن‌ها كمي طلايي شود، ولي مراقب باشيد رشته‌ها نسوزند. سپس زعفران دم كرده و پودر هل را به رشته‌ ها اضافه كرده و به تفت دادن ادامه بدهيد.

حدود ۵ دقيقه به تفت دادن رشته‌ها ادامه دهيد، سپس شير عسلي را به آن اضافه كرده و سريع هم بزنيد. شير عسلي در اثر حرارت ديدن، سفت مي‌شود بنابراين نبايد زياد حرارت ببيند.

پس از ۳۰ ثانيه، گلاب را اضافه كرده و حرارت را خاموش كنيد. به هم زدن مواد ادامه دهيد تا رشته‌ها كاملا به شير عسلي آغشته شده و مزه دار شوند. كاغذ آلومينيوم را روي سطح صافي پهن كرده و آن را با كمي كره چرب كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.