ليوان كاغذي
كاربرد ظروف كاغذي در زندگي روزمره در حال گسترش مي باشد. اما دليل آن چيست و اين ليوان ها چه ويژگي هايي دارند. كه آن ها را مناسب استفاده در انواع مكان ها و مواد غذايي مختلف كرده است؟
ليوانِ كاغذي سفارشي براي فست فود
در صنعت فست فود همه چيز بايد در سريع ترين زمان ممكن آماده شود. در ابتدا تنها تصور ما از فست فود غذايي است كه وجود دارد اما ظروفي كه براي آن ها مورد استفاده قرار مي گيرد. نيز اهميت دارند و بايد سالم باشند. ليوان كاغذي كه براي سيب زميني و يا نوشابه استفاده مي شود بسيار مهم است. اين ظروف يكبار مصرف كاربرد زيادي دارند.
كاربرد ليوان كاغذي
ظروف كاغذي از قديم الايام در ميان چينيان رواج داشت. اما از قرن بيستم به بعد شكل امروزي تري را به خود گرفته است. مي توان گفت بنيانگذار ساخت ليوان كاغذي پروفسور آلوين داويسُن بوده است. وي با اعتراض به استفاده از ليوان مشترك در مدارس و مكان عمومي كه زمينه ساز بيماري هاي مختلفي است. مردم را آگاه كرد. در نتيجه توليد گسترده و انبوه ليوان كاغذي در طرح ها و شكل هاي گوناگون آغاز شد.
به تدريج ليوان هاي شيشه اي جاي خود را به ليوان هاي كاغذي دادند. و در مراكز عمومي همچون بيمارستان، مدارس، قطارها و… قابل استفاده قرار گرفتند. اقتصادي بودن و نشكن بودن اين ليوان ها در مقايسه با ليوان هاي شيشه اي دليل ديگر گسترش سريع آن ميان مردم بود. براي ساخت ليوان كاغذي نمي توان از هر جنس كاغذي استفاده كرد. چرا كه اين ليوان كاغذي در معرض نوشيدني ها و خوراكي هاي سرد، گرم و حتي اسيدي قرار خواهد گرفت. بنابراين بايد مقاومت كافي در برابر اين شرايط را داشته باشد.
براي ورود به سايت دستگاه توليد ليوان كاغذي كليك كنيد.