مشاوره مالياتي در تبريز

طراحي و توسعه سايت و بهينه سازي و سئو

مشاوره مالياتي در تبريز

۸ بازديد

مشاور خدمات مالياتي در تبريز

وظيفه مشاوره خدمات مالياتي مربوط به انجام تمام تكاليف مالياتي مي باشد. اين تكاليف عبارتند از: تهيه نمودن و ارائه دادن ليست ماليات براي حقوق همه كاركنان، تهيه نمودن و ارسال كردن اظهارنامه هاي مالياتي، در آخر تهيه نمودن و ارسال نمودن صورت معامله هاي فصلي و ثبت كردن دفاتر قانوني. همچنين مشاور خدمات مالياتي بايستي در همه ي مراحل رسيدگي مالياتي حضور داشته باشد.

 خيلي از كساني كه ماليات پرداخت مي نمايند به ويژه صاحبان مشاغل كوچك بنا به دلايلي از جمله عدم آگاهي، قوانين سخت و پيچيده و يا كمبود وقت در زمان پرداخت ماليات خود دچار سردرگمي مي شوند. و با كوچكترين اشتباه مجبور به مقابله با مسائل مالياتي مي شوند. تنها راه جلوگيري از اين قبيل مشكلات داشتن يك مشاور مالياتي است. جهت مشاوره مالياتي بايستي از متخصصان و كساني كه در اين حوزه آگاه مي باشند. كمك گرفته شود به اين دليل كه دنياي ماليات ها پيچيده مي باشد. و قوانين و نكات گوناگوني دارد.

بيشتر بخوانيدخدمات حسابداري در اهر

يكي از اساسي‌ ترين خدمات مالي را مي توان مشاوره مالي دانست. كسب‌ و كارهاي زيادي مي باشند كه بايستي هزينه‌اي به عنوان ماليات پرداخت نمايند. از آن جايي كه دغدغه خيلي از مديران پرداخت ماليات با قوانين سخت و پيچيده مي باشد مشاوره مي‌ تواند كمك خيلي زيادي در كسب‌ و كارهاي مختلف داشته باشد.

تعداد بخشنامه‌هاي مالياتي و تعرض در قوانين مالياتي باعث شده است كه امور مالياتي امر خيلي سخت و پيچيده‌ اي باشد كه بدون مشاوره مالياتي نتوان بطور دقيق از پس آن بر آمد. اين قوانين سخت و پيچيده باعث مي‌ شود كه مديران يك شركت وقت خيلي زيادي را از دست بدهند براي همين كار مي‌ توان جهت جلوگيري از وقت و هزينه‌ هاي بسيار زياد از مشاوره هاي تخصصي بهره‌مند شد.

مشاوره-مالياتي-در-تبريز

اظهارنامه ماليات بر ارزش افزوده

ماليات بر ارزش افزوده در واقع ماليات مصرف كننده كالا است كه شركت ها و موسسات موظف هستند آن را از مصرف كننده دريافت و به سازمان امور مالياتي كشور پرداخت كنند. نحوه محاسبه ماليات بر ارزش افزوده به اين شكل است كه سالانه بصورت درصدي ثابت از طرف سازمان امور مالياتي كشور تعيين مي شود. و شامل ۲ قسمت مجزا به اسم هاي ماليات و عوارض مي شود. كه هنگام پرداخت بوسيله موسسات به ۲ حساب مجزا واريز مي شود.

اظهارنامه ماليات بر ارزش افزوده شامل ۲ قسمت است كه بخش اول شامل اطلاعات فروش و صادرات و در واقع ماليات هاي دريافتي است. و بخش دوم شامل خريد و واردات و در واقع ماليات هاي پرداخت شده است. مبلغي كه بايستي به سازمان امور مالياتي كشور پرداخت شود مساوي با ماليات هاي دريافتي منهاي ماليات هاي پرداختي مي باشد. موسسات براي انجام اين خدمات مالياتي بايد هر فصل اقدام نمايند و اظهارنامه را تكميل كنند.

تنظيم ليست ماليات حقوق

تمامي افرادي كه به هر نحوي مشغول به كار هستند و حقوق و مزايا مي گيرند و بيمه تامين اجتماعي براي آن ها لحاظ مي شود بايستي بخشي از حقوق خود را بعنوان ماليات حقوق به وزارت اقتصاد و دارايي پرداخت كنند. ميزان ماليات حقوق متفاوت مي باشد. و در طول هر سال به كافرمايان كشور طي بخشنامه هايي ارسال مي شود. و كارفرمايان موظف هستند اين خدمات مالياتي را در قبال كاركنان خود انجام دهند و مبلغ آن را از حقوق آنها كسر كنند و به حساب وزارتخانه واريز نمايند.

بيشتر بخوانيدفاكتور رسمي

طبق ماده ۸۶ قانون ماليات هاي مستقيم موديان بايد به صورت ماهانه اين مبلغ را به حساب وزارت اقتصاد و داراي پرداخت كنند و مهلت ۳۰ روزه براي انجام اين خدمات مالياتي دارند. به طوري كه در نيمه اول سال كه ماه ها ۳۱ روزه مي باشند پرداخت در روز سي و يكم ماه مجاز نمي باشد و مشمول جريمه مي شوند. انجام اين خدمات مالياتي هم به صورت دستي هم به صورت الكترونيكي انجام مي گيرد.

روش پشتيباني مالياتي

مشاوران مالياتي قوانين و اصول ماليات را با مديران درميان گذاشته و آن ها را با پيچيدگي‌ هاي اين قوانين آشنا مي‌ سازند. در اين روش مشاور مالياتي تهيه و تنظيم دقيق صورت‌ هاي مالي را بر عهده مي‌ گيرد. كليه ي صورت‌ هاي مالي بايستي بصورت دقيق و شفاف تنظيم شوند تا مشكلي به وجود نيايد. در روش پشتيباني مالي مشاوران به دنبال ارائه پيشنهاداتي در راستاي پرداخت ماليات كم تر هستند. در اين روش همچنين مشاوران وظايفي از جمله شيوه بررسي و كنترل پرداخت، قراردادهاي منعقد شده است و بخشودگي‌ هاي مالياتي را برعهده دارند.

وظيفه مشاور مالياتي چيست؟

وظيفه اصلي مشاوره مالياتي، كنترل و مديريت امور مالياتي شركت يا فرد مي باشد. كارشناسان مالياتي با ارائه پيشنهاداتي، تلاش بر كاهش ماليات كسب و كارها دارند. البته همه ي اين پيشنهادات و تلاش‌ ها در راستاي و چارچوب قانون انجام مي‌ گيرند.

وظايفي كه بر عهده مشاور مالياتي گذاشته مي‌ شوند، بستگي به حجم و نوع صورت‌ هاي مالي كارفرما دارد. قطعا شركت‌ هاي بزرگتر حجم كاري بيشتري خواهند داشت. در اين نوع شركت‌ ها از هر فرد در تخصص خود به كار مي رود. در صورتي كه اغلب شركت‌هاي كوچك‌ تر، چندين كار را به افراد و نيروهاي خود مي‌ سپارند.

مشاوران مالياتي نكات مهم اظهارنامه و پرداخت مالياتي در موعد مقرر را براي فرد يا شركت تشريح مي‌ كنند. اين نكات، شامل اخذ كد اقتصادي، تنظيم دقيق اظهارنامه مالياتي و ارزش افزوده، پلمپ دفاتر قانوني پيش از آغاز سال مالي جديد و… مي‌ شود. با اين وجود در پاسخ به سوال زمينه‌ هاي متداول فعاليت مشاوره مالياتي چيست، بايستي به موارد زير اشاره داشت:

  • برگزاري جلسات حضوري با كارفرما و جمع‌ آوري اطلاعات دقيق مالي
  • تجزيه و تحليل قوانين مالياتي جديد
  • برنامه‌ريزي مناسب براي سال‌هاي مالي آينده
  • تهيه و تنظيم اظهارنامه مالياتي در مهلت مقرر
  • مشاوره در مورد املاك و مسكن
  • تهيه گزارش كار دقيق
  • تدوين استراتژي‌ هاي مالياتي قوي براي كارفرما
  • انجام كليه محاسبات در مورد بدهي‌هاي مالياتي بصورت دقيق

بيشتر بخوانيدشيوه انتقال اطلاعات از اكسل به نرم افزار هلو

مشاوره-مالياتي-در-تبريز

ماده ۱۶۹ مكرر قانون ماليات هاي مستقيم

طبق اين ماده، موديان حقيقي و حقوقي بايد ليست معاملاتي خود را در آخر هر فصل به سازمان امور مالياتي ارائه كنند. ماليات بر اساس نحوه تعلق به كالاها به ۲ دسته مستقيم و غير مستقيم تقسيم مي شود. طبق تعريف، ماليات مستقيم مالياتي در تبريز است كه پرداخت كننده نمي تواند آن را به ديگري انتقال دهد و شامل ماليات بر درآمد اشخاص، ماليات بر دارايي، ماليات بر ارث و غيره است. ماليات غير مستقيم با واسطه از شهروندان گرفته مي شود و شامل ماليات بر واردات و معاملات و كالاها مي شود.

صورت معاملات فصلي، مشاوره مالياتي در تبريز

سازمان امور مالياتي براي رعايت حال موديان و افراد موظف به پرداخت ماليات در ماده ۱۶۹ قانون ماليات مستقيم صريحا آورده است:

  • هر شركتي اعم از خصوصي و دولتي كه معاملاتي انجام مي دهد بايد صورت معاملات خود را حداكثر تا يك ماه براي سازمان امور مالياتي ارسال كند. ارسال اين صورت معاملات هم به صورت دستي و كاغذي و هم به صورت الكترونيكي ميسر است. مهمترين مسئله توجه به مهلت ارسال اين مدارك مي باشد.
  • معاملاتي كه مبلغ آنها تا ۱۰ درصد ميزان تعيين شده باشد جزو معاملات كوچك حساب مي شوند براي انجام خدمات مالياتي و ارسال آنها تا ۳ ماه مهلت وجود دارد.
  • مسئله مهم ديگر دريافت كارت اقتصادي و شماره آن است كه از مدارك لازم هنگام ارسال صورت معاملات فصلي ميباشد. بدون دريافت كارت اقتصادي هيچ مدركي از سوي سازمان امور مالياتي كشور پذيرفته نمي شود.
  • ارسال ديرهنگام مدارك مشمول جريمه ۱۰ درصدي از معامله اي كه مدرك آن دير ارسال شده خواهد بود. همچنين استفاده از كارت اقتصادي ديگران يا استفاده از شماره اقتصادي جعلي مشمول جريمه ۲۰ درصدي از مبلغ معامله خواهد شد.

مهمترين خدمات مالياتي كه مورد نياز شركت ها و موسسات مي باشند به طور خلاصه در اين مقاله به آنها اشاره شد. حال اينكه هر كدام از اين موارد داراي پيچيدگي ها و تبصره هاي مخصوص به خود است كه فقط افراد با تجربه از پس آن برمي آيند. اگر وقت كافي نداريد و يا هزينه استخدام نيروي كاربلد زياد است به شركت هايي كه براي انجام اين خدمات و مشاوره مالياتي در تبريز تخصصي شده اند مراجعه نماييد. در اين زمينه مي توانيد با شركت حسابداري و حسابرسي تبريز تكس در ارتباط باشيد.

جهت مطالعه ادامه مطلب كليك كنيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.