باقلوا با شير عسل

طراحي و توسعه سايت و بهينه سازي و سئو

باقلوا با شير عسل

۱۶ بازديد

باقلوا با شير عسل از دوست داشتني ترين شيريني هاي جهان و از محبوب ترين دسر ها در تركيه، ايران، آذربايجان و حتي يونان است. اين نوع شيريني انواع مختلفي دارد، اما مطمئنا هيچ كدام به اندازه باقلوا پسته تركيه اي كه در ايران به نام باقلوا تركي يا استانبولي شناخته مي شود، معروف و مشهور نيست. باقلوا استانبول يكي از شيريني هاي معروف و پرطرفدار مي باشد كه مي توان با آن در مناسبت هاي مختلف و جشن هاي خانوادگي از مهمانان پذيرايي نمود. در اين مقاله، ما دستور پخت شيريني باقلوا تركي با شير عسل را براي شما آورده ايم. تا باقلواي خوشمزه اي را تهيه كرده و نوش جان نماييد. با ما همراه باشيد تا دستور تهيه اين شيريني خوشمزه را بگوييم.

مواد لازم جهت پخت باقلوا تركي با شير عسل

خمير يوفكا نصف بسته ۵۰۰ گرمي
كره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۴ قاشق غذاخوري
پودر هل ۲ قاشق غذاخوري
گلاب ۳ قاشق غذاخوري
مغز گردو يا پسته يا بادام  در مجموع ۲ پيمانه يا ۲۰۰ گرم

مواد لازم براي درست كردن شربت باقلواي تركي با شير عسل

آب يك پيمانه
شير عسل نصف پيمانه
شكر يك و نيم پيمانه
عرق هل ۲ قاشق غذاخوري

 

مراحل تهيه باقلوا تركي با شير عسل

۱. درست كردن شربت باقلوا

براي تهيه اين شيريني خوشمزه در ابتدا شربت آن را تهيه كنيد. به مقدار گفته شده آب، شكر و شير را با عسل مخلوط نموده و روي حرارت متوسط ​​قرار بدهيد تا شربت غليظ گردد. (هنگام جوشيدن شربت را كف دار نگه داريد) حدود يك ربع و پس از غلظت، ۲ قاشق غذاخوري هل يا گلاب به آن اضافه و پس از اينكه يكي و يا دو قل خورد، خاموش كنيد، اكنون شربت شما آماده است.

۲. درست كردن مواد داخل باقلوا

در اين مرحله ابتدا گردو ، بادام يا پسته را آسياب كنيد. نبايد خيلي كوچك يا خيلي بزرگ شوند، سپس با پودر قند ، پودر هل و گلاب مخلوط كنيد. اگر متوجه شديد كه مواد اوليه شما خشك است، دوباره مقداري گلاب به آن اضافه نماييد. در پايان، مواد نبايد خيلي شل و يا خشك باشد.

۳. مرحله سوم تهيه باقلوا تركي با شير عسل

براي آپخت باقلوا تركي بايد كره را با دماي كتري يا سماور ذوب نماييد. پيشنهاد مي كنيم كه حتما از كره پاستوريزه استفاده كنيد. چرا كه كره محلي حاوي مقداري دوغ و آب است كه ابتدا بايد آن را گرفته. و بعد براي درست كردن شيريني دست به كار شويد. زماني كه كره ذوب شد، شكر و مغز پسته خرد شده را به آن اضافه كرده، سپس اين تركيب را روي حرارت ملايم قرار داده و تفت دهيد.

براي طرز تهيه باقلوا تركي با شير عسل شما مي‌ توانيد به جاي شكر، از عسل طبيعي نيز استفاده كنيد. براي اين مقدار شيريني به نصف فنجان عسل طبيعي نياز است.

۴. آماده كردن خمير يوفكا

 براي طرز تهيه باقلوا تركي مي‌ توانيد از يوفكا يا خمير هزارلا استفاده كنيد. هر دو نوع خمير به صورت آماده در فروشگاه‌ ها و سوپرماركت‌ ها به فروش مي رسد اما در صورت تمايل مي توانيد از دستور تهيه خمير هزارلا در باكلاواچي استفاده كنيد. مقداري كره ذوب شده را با يك برس مخصوص آشپزي روي خمير بكشيد.

بعد مقداري كمي از مواد تفت داده شده (مغز پسته، عسل و كره) را با قاشق روي خمير ريخته و پخش كنيد تا يكدست شود. ارتفاع مواد حدودا بايد به اندازه ۳ ميلي متر شود. سپس يك لايه خمير ديگر را بر روي مواد قرار داده و مجددا آن را با كره چرب نماييد. دوباره يك قاشق ديگر از مواد را روي آن بريزيد. اين كار را تا جايي ادامه بدهيد تا مواد و خمير يوفكا تمام شود. در آخر با استفاده از يك چاقوي تيز، خميرها را به شكل لوزي يا مربع برش بزنيد.

۵. پختن باقلوا تركي با شير عسل

در مرحله آخر از طرز تهيه باقلوا تركي با شير عسل بايد شيريني را با كمك فر يا توستر پخت. البته قبل از شروع دماي فر را روي ۱۷۵ درجه سانتي گراد قرار بدهيد. ۱۰ دقيقه صبر كرده و بعد خمير هاي باقلوا را داخل يك سيني مخصوص بچينيد. حالا دماي فر را ۱۷۵ درجه و زمان پخت را هم ۴۵ دقيقه تنظيم كنيد. در ۱۰ دقيقه آخر گريل بالاي فر را روشن نماييد تا باقلوا ها طلايي شود.

تزئين شيريني باقلواي تركي

براي تهيه باقلوا تركي با شير عسل بايد آن را داخل شربت غليظ شده قرار بدهيد تا طعم آن را به خود بگيرد. براي اين كار بهتر است كه شيريني‌ ها را داخل يك ظرف مرتب چيده. سپس شربت غليظ شده را روي آن‌ ها ريخته و سپس شيريني‌ ها را با موادي مثل پودر هل و دارچين و پودر پسته تزئين نماييد.

نكاتي براي طرز تهيه باقلوا خانگي

  • شما مي‌ توانيد به جاي شكر از عسل هم استفاده نماييد.
  • براي درست كردن باقلوا تركي حتما از كره پاستوريزه استفاده شود.
  • براي برش زدن خمير يوفكا حتما از يك چاقوي تيز استفاده كنيد تا زمان برش زدن، خمير ها به هم نچسبند.
  • شما مي‌‌ توانيد به جاي چيدن لايه لايه خمير يوفكا با مواد، آنها را به صورت رولي هم درست كنيد. به اين صورت كه خمير را پهن نموده و سپس روي آن مواد را بريزيد و لوله نماييد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.